Meer informatie over ons dagelijks werk? Bekijk hier de video over Team Zeden.

Rechercheren met hart en hoofd

Zedenmisdrijven zijn erg ingrijpend. De impact op het slachtoffer, de omgeving van het slachtoffer en de maatschappij is enorm. De politie spant zich, samen met ketenpartners, maximaal in om zedencriminaliteit aan te pakken. In gemêleerde teams werken bevlogen collega's aan alle aspecten die bij een opsporingsonderzoek om de hoek komen kijken. Bij zedenzaken ligt de waarheidsvinding vaak gecompliceerd, daarom is het inzetten van de juiste opsporingsmiddelen en verhoorstrategieën extra belangrijk.

Het zedenvak vraagt een tactisch brede opsporingshouding, met zowel aandacht voor het opsporen van het strafbare feit, als voor de belangen van een slachtoffer. Wil jij het maximale uit een zaak halen? Houd jij het hoofd koel en het hart warm?

Op deze pagina vind je meer informatie over het werk binnen zeden. Collega's geven je een kijkje in de keuken door middel van video's en blogs. De beschikbare vacatures vind je onderaan deze pagina.

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures? Maak een profiel aan op Mijn Kombijdepolitie en ontvang ze direct in je mailbox.