Zonder IT'ers zijn we nergens

Developing, BI, data-science, cybersecurity. Als IT ergens topprioriteit heeft, dan is het wel bij de politie. Iedereen binnen onze organisatie draagt bij aan een succesvolle uitvoering van de politietaak: een veiliger Nederland. En dat geldt zeker ook voor onze IT'ers.

Of het nu om digitaal rechercheren gaat, cyberaanvallen afslaan, data ontsluiten, of het ontwikkelen van een handige app voor je collega's op straat; slimme IT'ers zijn van onschatbare waarde voor de veiligheid van Nederland. Goed opgeleid, creatief, en gemotiveerd om samen met honderden andere IT-professionals een belangrijke steen bij te dragen.

Honderden IT-vacatures

De komende jaren hebben we veel IT'ers nodig, in heel Nederland. Van Driebergen tot Rotterdam en van Amsterdam tot Zwolle. Hieronder een overzicht van het actuele aanbod. Iedere dag komen er vacatures bij. Staat jouw baan er nog niet tussen? Meld je dan aan voor een vacaturealert.

 Alle vacatures in de IT

 

 

Staat jouw IT-vacature er niet tussen?

Morgen kan zomaar jouw baan bij de politie vrijkomen. Maar dat moet je dan wel weten. Meld je daarom aan voor een vacaturealert voor jouw vakgebied. Je krijgt dan direct bericht.