Werken in de ICT

Developing, BI, data-science, cybersecurity. Als ICT ergens topprioriteit heft, dan is het wel bij de politie. Iedereen binnen onze organisatie draagt bij aan een succesvolle uitvoering van de politietaak: een veiliger Nederland. Dus ook jij als IT-expert.


Of het nu om digitaal rechercheren gaat, het bewaken van de politiesystemen tegen cyberaanvallen, data ontsluiten voor veiligheidsbeelden of het ontwikkelen van een handige app om de agent op straat een compleet en actueel beeld van de situatie te geven.

Slimme IT'ers zijn van onschatbare waarde voor de veiligheid van Nederland. Goed opgeleid, creatief, en gemotiveerd om samen met zo'n 1500 andere ICT-professionals een belangrijke steen bij te dragen. Bij de politie werk je altijd:

  • aan unieke producten en diensten
  • mee aan het gehele ICT-werkveld, van ontwikkeling tot aan beheer
  • met verschillende netwerken en systemen.

    Er wachten verrassend veel functies en doorgroeimogelijkheden op jou. In zo'n grote en dynamische ICT-organisatie ontstaan voortdurend nieuwe vacatures of schuiven mensen door. Wellicht begin jij, eerder dan je denkt, aan een spannende en verantwoordelijke ICT-baan bij de politie. Bekijk hieronder welke vacature bij jou past.