Nieuwe vacatures in de Carib!

Het Recherche Samenwerkings Team (RST) is het samenwerkingsverband van de Nationale Politie in Nederland, Korps Politie ArubaKorps Politie Caribisch Nederland (Bonaire, Saba en Sint Eustatius), Korps Politie Curaçao en Korps Politie Sint Maarten. Samen werken de rechercheurs aan de bestrijding van onder meer de lokaal ernstige criminaliteit, grensoverschrijdende criminaliteit in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden en corruptie. Dat gebeurt vanuit de korpsen van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Caribisch Nederland en vanuit een centrale locatie op Curaçao.

Op het moment zijn er geen vacatures bij het RST. Het RST heeft echter op regelmatige basis openstellingen: in het najaar een grote openstelling en in het voorjaar een kleinere. Wil je RST- of andere internationale vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor een vacaturealert op mijn.kombijdepolitie.nl en kies voor 'Internationaal' onder organisatie. 

Heb je algemene vragen over het werken bij het RST? Stuur gerust een bericht naar Marita Daanje (recruiter) via marita.daanje@politie.nl

Meer weten over het RST? Kijk op www.rstpolitie.com