Selectie​

Links vind je meer informatie over de selectieonderdelen.

In de mail die je van ons ontvangen hebt, kun je lezen welke formulier(en) voor jou van toepassing zijn. Lees dit bericht goed door, zodat je de juiste documenten zo compleet mogelijk bij ons aan kunt leveren. In het menu rechts kun je het juiste formulier kiezen en direct invullen.

Persoonsformulier Screening:
Als er een screening opgestart moet worden, vul je het Persoonsformulier Screening in. Het formulier wordt gebruikt voor het betrouwbaarheids- en geschiktheidsonderzoek.

Persoonsformulier initieel:
Het Persoonsformulier initieel vul je in als je in de selectieprocedure zit voor leren en werken als agent (surveillant, politievrijwilliger, agent, hoofdagent, politiekundige of recherchekundige). Dit formulier wordt gebruikt op het moment je positief door de procedure bent gekomen ten behoeve van de aanstelling binnen de politie.

Persoonsformulier niet-initieel:
Dit formulier vul je in als je in de selectieprocedure zit voor een andere functie binnen de politie (bijv. administratief, technisch en huishoudelijk personeel).
Dit formulier wordt gebruikt op het moment je positief door de procedure bent gekomen ten behoeve van de aanstelling binnen de politie.