Vacatures Operationeel Centrum

Goed in luisteren, analyseren en helpen?

Collega's op straat ondersteunen op het moment dat het ertoe doet. Goed politiewerk begint bij de eerste melding. Medewerkers bij het Operationeel Centrum hebben een cruciale rol in een snelle en zorgvuldige uitgifte van spoedeisende meldigen en hulpverzoeken via 112. Je schakelt van een reanimatie naar een 'assistentie collega' en van een inbraak naar een ernstig ongeval. Je combineert de precisie en het overzicht van een luchtverkeersleider met het lef en de snelheid van een topsporter.

Op deze pagina zijn regelmatig vacatures te vinden bij het Operationeel Centrum. Ook zonder politiediploma kun je bij ons aan de slag!

Vacature generalist Operationeel Centrum Amsterdam

 In 24/7 is extra aandacht besteed aan de vacature voor generalist Operationeel Centrum in Amsterdam. Wegens onvoorziene omstandigheden is de publicatie van 24/7 vertraagd. Deze vacature is inmiddels gesloten.

Ben je geïnteresseerd in vacatures voor het Operationeel Centrum, maak dan een alert aan via mijn.kombijdepolitie.nl/doorstromen, of kijk hieronder voor het actuele vacatureoverzicht.