​ 

​Tot het laatste puzzelstukje…

Ben jij er ook zo eentje? Die liefst de hele dag puzzels oplost? En niet loslaat tot het laatste stukje gelegd is? Dan zijn wij op zoek naar jou! District Noord- en Oost-Gelderland heeft ruimte voor nieuwe collega’s in de basisteams of bij de districtsrecherche. 

Werken in de tactische opsporing zit vol afwisseling. Je weet nooit van tevoren wat er gaat gebeuren. Maar een ding is zeker: als je van puzzelen houdt, dan zit je bij ons goed. Niets geeft meer voldoening dan het maximale uit een zaak halen. Samen de puzzelstukjes in elkaar passen om tot oplossingen te komen. Daarbij staan we voor verbinding; we helpen elkaar en geven iedereen de ruimte om te groeien. 

Elk puzzelstukje is waardevol binnen het geheel. Samen toewerken naar een "klapdag", een dag vol dynamiek waarin het onderzoek tot een climax komt. Of het nu een drugslab is, hennepteelt, een overval of doodslag. Andere keren werk je aan een zaak van kindermishandeling, aan een grote knokpartij tussen arbeidsmigranten of aan een heel netwerk dat zich bezighoudt met WhatsApp fraude. 

Je kunt je voorstellen dat elk van deze onderzoeken weer om andere opsporingsmethoden vraagt en dat maakt het werk zo afwisselend en leuk. Het daagt je ook uit om in de diverse onderzoeken weer nieuwe dingen te leren. Zo ben je eigenlijk nooit uitgeleerd en zijn er steeds weer kansen om jezelf te ontwikkelen. Je ontdekt iedere keer weer nieuwe afdelingen en specialisten binnen de politie. Er is veel kennis en kunde voorhanden binnen onze organisatie en het is de kunst om deze kwaliteiten zo goed mogelijk binnen je onderzoek  in te zetten.

Werken in de opsporing op een basisteam

Het District Noord- en Oost-Gelderland bestaat uit zes basisteams met elk een eigen opsporingsteam (BR). De BR draait vooral zaken op het gebied van veelvoorkomende criminaliteit. Dit kunnen ad-hoc zaken zijn maar ook (lokale) zaken die een projectmatige aanpak verdienen.  Denk hierbij aan geweldsdelicten, drugsdelicten en fraudezaken.


Wil jij werken in dit prachtige opsporingsvak? Waarin elke werkdag anders is. En waarin jij het verschil kunt maken door jouw skills in te zetten? Reageer dan op onderstaande vacature!  Heb je interesse in dynamische werk  als generalist tactische opsporing op één van de basisteams in ons mooie district?  Houd dan deze pagina in de gaten. Er volgen binnenkort ook vacatures op enkele basisteams.