​Ervaringsdagen en voorlichtingen

Wil je meer weten over de functie van persoonsbeveiliger, kom dan naar één van onze ervaringsdagen. Op deze dagen in Den Haag krijg je een presentatie over de verschillende aspecten van het werk van de persoonsbeveiliger. Tijdens deze vrijblijvende dagen maak je kennis met de dienst en de collega's die er werken en ga je sportief met elkaar aan de slag. Ook kun je advies krijgen over je fysieke gesteldheid.

Ook de voorlichtingen vinden plaats in Den Haag. Zowel bij de ervaringsdagen als de voorlichtingen hoor je alles over o.a. de selectieprocedure, de doorgroei- mogelijkheden, de opleiding en de mogelijkheden om parttime te werken.

Ervaringsdagen 

In verband met het coronavirus gaan de ervaringsdagen op dit moment niet door. Wil jij je verdiepen in deze specialistische functie? Je kunt je wel vast aanmelden. Je ontvangt een bericht van ons zodra wij meer informatie hebben.

Voorlichtingen

Ook de voorlichtingen op de Noordwal staan voorlopig op on-hold. Wel is het mogelijk om een online voorlichting te volgen. Heb je hier belang bij? Meld je dan aan en je ontvangt de link naar de voorlichting.

Chatsessie 8 december

Op dinsdagavond 8 december organiseren wij een chatsessie via Teams. De sessie duurt van 19:00 uur tot ongeveer 20:00 uur. Tijdens deze bijeenkomst kun je jouw vragen stellen via de chat of mondeling. 2 collega's van de DKDB beantwoorden dan jouw vraag. Wil je hierbij aanwezig zjin? Meld je aan via onderstaand mailadres. Je ontvangt vervolgens een uitnodiging met de link naar de chatsessie. 

Data volgende chatsessie:

  • donderdag 10 december

Aanmelden ervaringsdag, voorlichting en/of chatsessie

Stuur een e-mail naar dkdb.recruitment.hrm@politie.nl met daarin:

  • Interesse in voorlichting, ervaringsdag of chatsessie
  • Voor- en achternaam, geboortedatum en geslacht
  • Telefoonnummer
  • Personeelsnummer 
  • Welk niveau politieopleiding je volgt of gevolgd hebt
  • Wanneer je je politiediploma hebt behaald
  • Ben je aspirant (N4) geef dan aan in welk jaar van de opleiding je zit
  • Of je je partner meeneemt + de naam en geboortedatum van je partner (meenemen partner is alleen van toepassing bij voorlichting op locatie). 

Al deze punten zijn belangrijk voor de aanmelding. Let op dat de informatie in je mail compleet is.

Bij ervaringdagen en voorlichtingen op locatie ontvang je van ons één week voor aanvang een uitnodiging met daarin nadere informatie over de locatie en wat je mee moet nemen.


Kennismaken

Wil jij meer weten over de werkzaamheden van de DKDB? Bijvoorbeeld als onderdeel van een teamuitje? Ben je benieuwd wat onze persoonsbeveiligers voor politici of het Koninklijk Huis doen? Of wil jij samen met jouw collega’s zien hoe een ‘dikke bak’ eruitziet?

Kom dan langs voor een kennismaking. Onze collega's Mark en Eline geven je graag een presentatie en rondleiding. Bel voor het maken van een afspraak met 
Mark: 06 - 23 35 03 69 of Eline: 06 - 13 05 90 57.

Voor toegang tot het pand is een politielegitimatiebewijs of toegangspas met naam en foto vereist.


Contact

Wil je nu nog niet solliciteren maar wel op de hoogte worden gehouden? Laat het dan weten via: dkdb.recruitment.hrm@politie.nl. Wij nemen dan contact met je op. Ook kun je een profiel aanmaken voor een vacaturealert op mijn.kombijdepolitie.nl/doorstromen. Dan krijg je een seintje zodra vacatures voor een volgende opleiding online komen.