​Wie heb ik voor me?

Gaat het om een vluchteling, een illegale migrant of mogelijk een gevaar voor de samenleving? Of herken ik signalen van mensenhandel? Vragen waar je je bij de Afdeling Vreemdelingenpolitie, Identificatie en Mensenhandel (AVIM) dagelijks mee bezighoudt.

De AVIM draagt bij aan de handhaving van de openbare orde, veiligheid en leefbaarheid op het gebied van vreemdelingen. Ook bestrijdt de AVIM criminaliteit zoals mensenhandel, mensensmokkel en identiteitsfraude. In Ter Apel en Budel zorgen AVIM-collega’s voor de identificatie en registratie (I&R) van asielzoekers in Nederland.

Bij de AVIM doe je uitdagend werk dat onder een vergrootglas ligt van politiek, pers en publiek. Je werkt in deze steeds veranderende omgeving nauw samen met basisteams binnen de politie en in de vreemdelingenketen met bijvoorbeeld de IND, KMAR, DT&V en het COA.

Combineer jij vakmanschap en een scherpe blik met gastvrijheid? Span je je in voor de veiligheid van iedereen? Ben je een teamspeler en maak je makkelijk contact met mensen uit andere culturen? 

Bekijk dan via de linker navigatie de themapagina’s over het werk binnen de AVIM met video’s en interviews met collega’s over hun werk. Alle beschikbare vacatures vind je in het overzicht onderaan deze pagina. 

De komende tijd volgen regelmatig nieuwe vacatures. Wil je op de hoogte blijven? Maak dan een profiel aan op Mijn Kombijdepolitie en ontvang nieuwe AVIM-vacatures direct in je mailbox.