​​Arrestatieteam

De arrestatieteams zoeken regelmatig collega's die goed kunnen schakelen in onverwachte situaties en die deel willen uitmaken van een goed ingespeeld team. Als jij over een uitstekende conditie beschikt en klaar bent voor een volgende stap in je carrière is het AT misschien wel iets voor jou. 


Vacatures

Helaas is op dit moment niet bekend wanneer er weer vacatures komen. Heb je interesse in werken als AT’er en wil je je alvast oriënteren? Lees hieronder hoe je dit kunt doen en bekijk natuurlijk ook de informatie op deze website en op stapvooruit.nl. Ben je al helemaal klaar om te solliciteren en wacht je op vacatures? Zorg dan dat je fit blijft en train met de app AT Sporteisen.


Online voorlichting 

In verband met het coronavirus worden er regelmatig online voorlichtingen gegeven. Zodra er een nieuwe datum bekend is, vermelden wij deze hier. Je kunt je ook vast aanmelden via onderstaand mailadres. Je ontvangt dan van ons een uitnodiging zodra er een nieuwe voorlichting is gepland.


Kweekvijverdagen 

De kweekvijverdagen gaan op dit moment niet door. Je kunt je wel vast aanmelden via onderstaand mailadres. Je ontvangt dan bericht van ons zodra wij meer informatie hebben.


Aanmelden

Om je aan te melden voor de voorlichting of een kweekvijverdag stuur je een e-mail naar recruitment-dsi.hrm@politie.nl, met daarin:

  • Of je je aanmeldt voor de voorlichting of een kweekvijverdag en de datum
  • Voor welk team je je aanmeldt
  • Voor- en achternaam, geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Welk niveau politieopleiding je volgt of hebt gevolgd
  • Wanneer je je politiediploma hebt behaald
  • Of je je partner meeneemt + naam en geboortedatum van je partner (meenemen partner is alleen van toepassing bij voorlichting!)

Al deze punten zijn belangrijk voor de aanmelding. Let op dat de informatie in je mail compleet is.
 

Contact

Het AT is altijd geïnteresseerd in goede kandidaten, ook al zijn er op dit moment geen vacatures. Over een tijdje hebben we de nieuwe kandidaten, en dus misschien ook jou, weer hard nodig! Wil je op de hoogte blijven van nieuwe opleidingsplaatsen? Maak een profiel aan op mijn.kombijdepolitie.nl/doorstromen en ontvang bericht zodra vacatures voor een volgende opleiding online staan. 

Heb je vragen? Neem dan contact op met recruitment-dsi.hrm@politie.nl.