Chatsessies voor functies binnen Informatie & Expertise

Het Recherche Samenwerkingsteam (RST) heeft diverse vacatures in het Caribisch gebied voor functies binnen Informatie & Expertise (zie hieronder). Ook staan er tot 14 augustus vacatures open voor functies bij de (tactische) opsporing. Daarnaast worden op 21 augustus de vacatures voor staffuncties opengesteld.

Bekijk hieronder de webinar van het RST met algemene informatie over het werken en wonen in het Caribisch gebied. Speciaal om je additionele vragen te beantwoorden, worden er twee soorten chatsessies georganiseerd. Tijdens deze chatsessies kun je je vragen stellen aan collega’s van het RST.

De chatsessies zijn als volgt ingedeeld:

1. Chatsessie Informatie & Expertise
Deze zal plaatsvinden op woensdag 19 augustus van 19:00 tot 19:45 uur (Nederlandse tijd) voor vakinhoudelijke vragen betreffende de vacatures. 

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen is er na 19:45 uur ruimte gereserveerd voor nog twee achtereenvolgende sessies op diezelfde dag.

2. Chatsessie Human Resources (HR) Informatie & Expertise

Deze vindt plaats op donderdag 20 augustus van 19:00 tot 19:45 uur (Nederlandse tijd) voor informatie betreffende de selectieprocedure en het verhuizen naar het Caribisch gebied.

Ook voor deze chatsessie zal afhankelijk van het aantal aanmeldingen na 19:45 uur ruimte gereserveerd worden voor nog twee achtereenvolgende sessies op diezelfde dag.

Heb je interesse in de chatsessies? Meld je dan voor dinsdag 18 augustus aan via mailadres werving2020@rstpolitie.com, graag onder vermelding van:
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Eenheid
Huidige functie
Functie(s) waarin je geïnteresseerd bent
Vragen die je zou willen stellen tijdens de chatsessie zodat we ons hier op  
        voor kunnen bereiden (tijdens de chatsessie is het ook mogelijk om vragen             te stellen)
 
Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met daarin nadere informatie over de chatsessie waarvoor je bent ingedeeld en de link die je kunt gebruiken om aan de sessie deel te nemen. 
 
Informatie over deelname aan de chatsessies voor de vacatures van staffuncties wordt binnenkort verstrekt. 

Meer weten over het RST? Kijk op www.rstpolitie.com

Collega's van de FIOD kunnen op het Intranet van de FIOD de vacatures vinden die voor hen open staan.