Werken bij het RST

Het Recherche Samenwerkings Team (RST) is het samenwerkingsverband van de Nationale Politie in Nederland, Korps Politie Aruba, Korps Politie Caribisch Nederland (Bonaire, Saba en Sint Eustatius), Korps Politie Curaçao en Korps Politie Sint Maarten. Samen werken de rechercheurs aan de bestrijding van onder meer de lokaal ernstige criminaliteit, grensoverschrijdende criminaliteit en corruptie in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden. Dat gebeurt vanuit de korpsen van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Caribisch Nederland en vanuit een centrale locatie op Curaçao.

​Heb jij de video van Ferry ontvangen of wil jij deze ontvangen? Meld je dan aan voor de vacaturealert van het RST om deze zomer op de hoogte te blijven van de avonturen van Ferry in de Carib.

Vacaturealert voor NP-medewerkers


Wil je de RST vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor een vacaturealert op doorstromen.mijnkombijdepolitie.nl en kies voor ‘Internationaal’ onder ‘Organisatie’. 


Vacaturealert voor FIOD-medewerkers 


Wil je als FIOD collega de RST vacatures direct in je mailbox ontvangen? Stuur een mail naar werving@rstpolitie.com.
 
Heb je algemene vragen over het werken bij het RST? Kijk op www.rstpolitie.com of stuur gerust een bericht naar senior recruiter Marita Daanje via marita.daanje@politie.nl