Het RST stelt medio januari 2021 weer vacatures open

Het Recherche Samenwerkings Team (RST) is een samenwerkingsverband van de Nationale Politie in Nederland, Korps Politie Aruba, Korps Politie Caribisch Nederland (Bonaire, Saba en Sint Eustatius), Korps Politie Curaçao en Korps Politie Sint Maarten. Samen werken de rechercheurs aan de bestrijding van onder meer de lokaal ernstige criminaliteit, grensoverschrijdende criminaliteit in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden en corruptie. Dat gebeurt vanuit de korpsen van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Caribisch Nederland en vanuit een centrale locatie op Curaçao.

Het RST heeft op regelmatige basis openstellingen: in het najaar een grote openstelling en in het voorjaar een kleinere. De eerstvolgende openstelling vindt plaats medio januari 2021. Tijdens deze openstelling is het RST onder meer op zoek naar financieel rechercheurs, analisten etc.

Wil je RST- of andere internationale vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor een vacaturealert op mijn.kombijdepolitie.nl en kies voor 'Internationaal' onder organisatie. 

Meer weten over het RST? Kijk op www.rstpolitie.com