Nieuwe vacatures in de Carib!

Het Recherche Samenwerkings Team (RST) is het samenwerkingsverband van de Nationale Politie in Nederland, Korps Politie ArubaKorps Politie Caribisch Nederland (Bonaire, Saba en Sint Eustatius), Korps Politie Curaçao en Korps Politie Sint Maarten. Samen werken de rechercheurs aan de bestrijding van onder meer de lokaal ernstige criminaliteit, grensoverschrijdende criminaliteit in het Caribisch deel van het Koninkrijk der Nederlanden en corruptie. Dat gebeurt vanuit de korpsen van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Caribisch Nederland en vanuit een centrale locatie op Curaçao.

Het RST heeft op regelmatige basis openstellingen: in het najaar een grote openstelling en in het voorjaar een kleinere. Per medio januari 2021 zijn er weer nieuwe vacatures opengesteld; deze staan hieronder vermeld. Op het moment is het RST onder meer op zoek naar financieel rechercheurs, analisten etc. Heb je vragen? Stuur gerust een bericht naar senior recruiter Marita Daanje via marita.daanje@politie.nl

Wil je RST- of andere internationale vacatures direct in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor een vacaturealert op mijn.kombijdepolitie.nl en kies voor 'Internationaal' onder organisatie. 

Meer weten over het RST? Kijk op www.rstpolitie.com