Ga naar de pagina van team high tech crime
ict'ers gezocht

Word systeembeheerder

Werk in een van de geavanceerde rekencentra van de politie aan het beheer en onderhoud van complexe netwerksystemen en databases.  

Nieuws

mijn kombijdepolitie

Test je kennis, nieuwe test live.

Mijn.KombijdePolitie.nl. Er is een nu een nieuwe test bij in de categorie: Test je kennis. Deze test gaat over hoeveel jij weet van de politieopleiding.

Reza, vrijwilliger publieksservice

wordpolitievrijwilliger.nl

Vanaf nu is er een eigen website voor politievrijwilligers. Met alle vacatures, voorlichtingen, ervaringsverhalen en andere informatie.

Logo PolitieConditie

PolitieConditie nu ook voor Iphone!

De sportapp PolitieConditie is nu ook beschikbaar in de Appstore! Doorloop alle 5 de trainingen goed en je bent optimaal voorbereid op de sporttest!

Afbeelding mijn kombijdepolitie.nl

Vacaturealert?

Als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vacatures en voorlichtingen in jouw regio? Meld je aan op Mijn KombijdePolitie en ontvang bericht via jouw social media.

Twitter

 • Profiel Afbeelding
  Kombijdepolitie Hugo Roossink legt in blog uit waarom agenten verkeersregels soms 'lijken' te overtreden http://t.co/hqP5gE27Yt… http://t.co/XZXNa9yxHD
  18 april

 • Profiel Afbeelding
  Kombijdepolitie @xmootje12 Er is geen beleid op het doorstromen van politievrijwilliger naar beroeps.
  18 april

 • Profiel Afbeelding
  Kombijdepolitie @xmootje12 Helaas dat gaat niet. Je moet namelijk altijd solliciteren op een vacature via kombijdepolitie.nl om in het proces te komen.
  18 april